Buna seara!Sunt proprietar al unui apartament.Mi-am cumparat alt ap langa blocul meu.Suntem 4 persoane la intretinere(ap vechi).Pana ma mut(renovarea dureza 1luna-2 luni)Vreau sa ma scot cu o pers de la intretinere de la ap vechi si sa ma trec cu o persoana la ap nou pana termin renovarea.Administratorul de la apartamentul vechi imi spune ca nu se poate (stie ca am achizitionat un alt apartament langa blocul nostru,si motiveaza ca oricum am sa trec pe la apartamentul vechi).Pot ,eu ,ca persoana ,sa figurez,in acelasi timp la doua asociatii la intretinere?Daca da, sau nu, as dori sa imi trim un nr de lege(articol)
care reglementeaza asa ceva.Multumesc anticipat!
Ramaneti la apartamentul vechi pentru ca aici faceti consumurile specifice care se impart pe numar de persoane - gaze, energie electrica comuna, salubritate, iar la blocul nou vorbiti cu administratorul si spuneti-i ca apartamentul este in renovare si ca va veti inregistra cu persoane atunci cand va veti muta efectiv.
Exista asociatii unde in cazul renovarii apartamentului in lipsa locuirii proprietarilor pun la intretinere persoanele care presteaza in apartament. Vedeti din discutia cu administratorul de la blocul nou la ce sa va asteptati si daca e cazul acesta si la blocul nou si atunci va conformati, n-aveti ce face!
2 in 1 ???
Costin85
Salutare tuturor! Sunt sigur ca sunteti cei mai in masura sa imi explicati si mie !Este corect sa ma puna sa platesc o persoana la intretinere daca nu sta ... (vezi toată discuția)