avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Mama singura in Germania
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Mama singura in Germania

Buna seara . Am avut o relatie de 5 ani si avem o fetita de un an si 6 luni. Am trait in concumbinaj. Ft Este trecuta pe numele lui. Eu mi.am crescut fata singura de la 3 luni, pt ca el avea o alta relatie si imi trimitea si mie 50 de Euro la cateva luni ... iar acuma doua luni am zis Sa incercam sa fim din nou o Familie pentru Fata noastra, mi-a facut procura Sa ma duc la el in Germania, la care stateam toti la o prietena de a noastra. Am ajuns Acolo si mereu ma jignea,vorbea urat pana cand mi-a tras o Palma ( nu a fost prima data) plus ca mereu vroia Sa faca educatie cu Fata si ii dadeai peste picioare ai Maini si nu am Mai suportat AStA si am zis ca Sa terminat . Iar el acuma imi zice ca o Sa ne vedem la Tribunal. Eu vreau Sa stiu daca se poate Sa imi Fata de langa mine Sau Sa intample ceva. Eu cu Fata tot in Germania sunt. Si el la fel , dar orase diferite acuma. Precizez ca el a facut puscarie de multe ori inainte. Vreau Sa stiu daca are sanse Sa imi ia fetita de langa mine :((:((. Va multumesc
Aveti de gand sa ramaneti acolo, sa veniti aici ?
Daca aveti conditii decente de locuit si puteti intretine copilul, acesta va ramane sa locuiasca la dvs. Tatal va avea dreptul la relatii personale cu copilul.
Dacă va aflați în Germania acolo va veți judeca.
Legea germana se va aplica și trebuie sa va informați la avocat german.

Șanse aveți la copil mai mari decât el doar sa aveți acte unde locuiți.
daca ramane acolo, da, se va judeca acolo, deocamdata e acolo de doua luni in vizita la tata. pot sa revin in tara.
Daca revine in tara pot aparea alte probleme...

Daca revine in tara e bine ca deja sa deschida proces in Romania pana vine...
nu e adevarat. nici nu stau impreuna acolo.

Alte discuții în legătură

Cum sa castig custodia fetitei? ContSters269501 ContSters269501 Buna seara Sunt casatorita de 5 ani si am o fetita de 5 ani. As vrea sa divortez pentru ca nu ne mai intelegem de foarte mult timp cu sotul meu si avem ... (vezi toată discuția)
Abandon Izabella  alexandra Izabella alexandra Fosta concubina a plecat cu fetita noastra fara sa stiu. M-a abandonat complet. Ce pot face? Ea acum vrea sa ma dea in judecata pt pensie alimentara. Eu ... (vezi toată discuția)
Program de vizitare...sora ararin ararin Buna ziua Am o fetita de 2 ani dintr-o relatie de concubinaj. In momentul de fata nu ma mai inteleg cu tatal ei, ceea ce a dus la lipsa oricarui contact ... (vezi toată discuția)