Buna seara . Am avut o relatie de 5 ani si avem o fetita de un an si 6 luni. Am trait in concumbinaj. Ft Este trecuta pe numele lui. Eu mi.am crescut fata singura de la 3 luni, pt ca el avea o alta relatie si imi trimitea si mie 50 de Euro la cateva luni ... iar acuma doua luni am zis Sa incercam sa fim din nou o Familie pentru Fata noastra, mi-a facut procura Sa ma duc la el in Germania, la care stateam toti la o prietena de a noastra. Am ajuns Acolo si mereu ma jignea,vorbea urat pana cand mi-a tras o Palma ( nu a fost prima data) plus ca mereu vroia Sa faca educatie cu Fata si ii dadeai peste picioare ai Maini si nu am Mai suportat AStA si am zis ca Sa terminat . Iar el acuma imi zice ca o Sa ne vedem la Tribunal. Eu vreau Sa stiu daca se poate Sa imi Fata de langa mine Sau Sa intample ceva. Eu cu Fata tot in Germania sunt. Si el la fel , dar orase diferite acuma. Precizez ca el a facut puscarie de multe ori inainte. Vreau Sa stiu daca are sanse Sa imi ia fetita de langa mine :((:((. Va multumesc
Practic se poate descurca sa scape de probele internationale dupa estimarea mea ca are argumente si daca stie sa le foloseasca scapa...( nu singura evident...)
Daca deschide el proces in Germania o blocheaza...
Treaba e ca nici el nu se pricepe la drept si este drept de finete ridicata...
Parerea mea este ca, daca vrea sa vina in tara relativ repede e bine sa deschida urgent proces in Romania.
Asa se face ca sa blochezi partea adversa si sa nu te incurce.
Multi insa nu fac asa si apoi au probleme care ii costa enorm...din toate punctele de vedere...
Abandon
Izabella alexandra
Fosta concubina a plecat cu fetita noastra fara sa stiu. M-a abandonat complet. Ce pot face? Ea acum vrea sa ma dea in judecata pt pensie alimentara. Eu ... (vezi toată discuția)