avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cui cer cheltuieli de judecata?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cui cer cheltuieli de judecata?

Buna ziua,

Am o hotarare definitiva in care specifica ca obliga intimata la plata ............

Intimata este SECAPITAL SARL, prin KRUK Romania.

Cui trimit o adresa de plata pe cale amiabila (pentru a ocoli executorul)? Lui SECAPITAL? Sau lui KRUK ?
Cel mai recent răspuns: m_m , utilizator 22:30, 11 Ianuarie 2017
Către SECAPITAL, dar la adresa KRUK.
Salut, ai reusit recuperarea cheltuielilor de judecata? Daca da - in cat timp?
Da, in 10 zile. Am trimis o instiintare amiabila la kruk, atasand hotararea definitiva, si mi-au virat banii in cont. Am dat un termen de 15 zile inainte de a apela la executor.
Si inca o intrebare, ai avut cumva de la momentul popririi bani retrasi in contul acelei popriri? Cum i-ai recuperat? Ai facut intoarcerea executarii silite?
Da, am deschis proces de intoarcere a executarii. Am termen in februarie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exceptia lipsei calitatii procesuale pasive a creditorului actual GEO GEO GEO GEO GEO GEO Buna ziua, In noiembrie 2017,firma de recuperari creante Secapital SaRL a solicitat la BEJ o executare silita,s-a incuviintat la Judecatorie executarea pe ... (vezi toată discuția)
Poprire diurna Dinu_Aurelian Dinu_Aurelian Buna seara,am si eu o problema,ca majoritatea celor care vi se adreseaza...a fost pusa in aplicare o poprire pe numele meu,mi-au fost blocate conturile,a fost ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli judiciare PO246087 PO246087 Am avut pe numele meu un dosar de executare in baza caruia mi s-a pus poprire pe conturi. Am facut contestatie la executare si am o hotarare definitiva prin ... (vezi toată discuția)