avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenda penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenda penala

O amenda penala se plateste dupa ce trec cele 20 zile in care se poate face recurs si dupa ce primesti hotararea definitiva sau in 20 zile de la primirea ordonantei?
Cel mai recent răspuns: 2l0w4this , utilizator 15:05, 31 August 2016
dupa ramanerea definitiva a sentintei, ai un termen de 3 luni pentru a fii achitata integral sau prin cerere la judecatorul executor in rate pe o durata de maxim 2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este termenul de plata al unei amenzi penale? ilincasibisteanu ilincasibisteanu Buna ziua! Daca o persoana aflata in detentie primeste de la o alta instanta intr-o alta cauza o amenda penala, in cat timp trebuie sa o plateasca? Mentionez ... (vezi toată discuția)
Referitor la sentinte judecatoresti Adrian 2010 Adrian 2010 Daca pe data de 15 februarie a fost prununtata o sentinta , din ce data se aplica. Mentionez ca are recurs in termen de 30 de zile , trebuie asteptat ... (vezi toată discuția)
Plangere penala StatVsBiserica StatVsBiserica Din ce moment pot face plangere penalaimpotriva unui sef de institutie care nu vrea sa o execute? In 15 zile de la primirea minutei sau 15 zile de la primirea ... (vezi toată discuția)