avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... TREI NEPREZENTARI
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

TREI NEPREZENTARI

Buna dimineata!

Se poate renunta la divort prin neprezentarea partii reclamante de 3 ori consecutiv( pentru a evita drumul la tribunal) ?

Ca parte reclamanta care sunt caile la care pot recurge pentru a inceta procesul de divort?

Va multumesc!

Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:21, 24 August 2009
ATENTIE LA CONTINUTUL POSTARILOR SI LA RASPUNSURILE DIN PARTEA CELUI CARE A REALIZAT POSTAREA !
Inca o data va multumesc pentru atentie!

Am avut 3 PREZENTARI ca parte reclamanta asa cum se vede mai jos din reluarea postarii. Titlul TREI NEPREZENTARI se refera la dubiile mele in legatura cu numarul neprezentarilor necesare pentru a obtine suspendarea procesului .

Data post: Luni, 24 August 2009, 10:11
Subiect: RE: TREI NEPREZENTARI

Exact asta doream. Suspendare. Nu stiam ca se numeste asa. Va multumesc. Am avut trei prezentari si ar urma a patra insa am ajuns la un compromis cu sotul meu si doresc sa vad daca respecta intelegerea facuta. As dori sa las procesul de divort in stand by fara sa depun declaratia de impacare ci doar sa recurg la neprezentare. Ce ma sfatuiti?
Pai, deja v-am sfatuit.Nu mergeti la proces niciunul dintre voi si instanta va suspenda judecata.;)

Deci, sa nu mergeti la judecata la urmatorul termen nici dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare actiune divort alice_maria alice_maria Buna ziua. In cazul in care la un proces de divort nu s-au prezentat partile implicate, dar s-a depus prin Registratura o cerere de anulare a actiunii prin ... (vezi toată discuția)
Divort cristina1580c cristina1580c Buna ziua, asi dori sa ma ajutati cu cateva raspunsuri. In primul rand sunt in divort cu sotul meu ....am avea prima infratisare pe data de 07.12...discutand ... (vezi toată discuția)
Articol 242 c. pr. civilã VMBalan VMBalan Cum poate fi deblocat un proces care a fost suspendat în baza art. 242 c. procedură civilă? Una din părți, reclamantul, nu s-a putut prezenta din ... (vezi toată discuția)