avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... act aditional-curs formare profesionala pt o perioada ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

act aditional-curs formare profesionala pt o perioada mai mica de 60 zile

Buna ziua,
Se poate face act aditional la cim pt un curs de formare profesionala care are o durata mai mica de 60 de zile cu o clauza in care se specifica ca nu poti parasi societatea din proprie initiativa pe o perioada de 3 ani, in caz contrariu ar trebui sa platesti contravaloarea cursului? In codul muncii este mentionat acest lucru, dar se refera numai la cursurile care au o durata minima de 60 de zile.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 20:50, 6 Septembrie 2009

:"> ma faci sa rosesc :)
Ma bucura aprecierea oamenilor pe care eu la randul meu ii apreciez.

sunt offtopic, dar iti raspund pentru ca mi-a dat un sentiment placut aprecierea ta in aceasta seara ploioasa de duminica....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajament / clauza de fidelitate Lorena Chirila Lorena Chirila Se doreste incheierea unui act aditional la CIM care sa prevada ca in cazul in care societatea plateste / asigura salariatului un curs de specializare / ... (vezi toată discuția)
Clauza formare profesionala george73 george73 Buna ziua, Sunt angajat la o firma din Bucuresti de aproximativ 8 luni.Deoarece este un domeniu tehnic a trebuit sa fac un curs de formare profesionala atunci ... (vezi toată discuția)
Demisie in caz de formare profesionala xxandra xxandra Buna, sunt in urmatoarea situatie: sunt angajata la o firma, si am semnat contract aditional contractului de munca in care scrie ceva de genul "salariatul care ... (vezi toată discuția)