avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Despagubiri obtinute in instanta - cum procedez
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Despagubiri obtinute in instanta - cum procedez

Buna ziua,

In urma unui dosar de talharie, am obtinut despagubiri morale si plata cheltuielilor de judecata (de la faptuitori). S-a intocmit si decizia definitiva. Ce trebuie sa fac acum pentru obtinerea acestor sume?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 15:20, 1 Septembrie 2016
Trebuie sa va adresati unui executor judecatoresc ptr.punerea in executare silita a dispozitiilor civile din hotararea penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune morale neonorate. Teracsro Teracsro Buna ziua. In urma cu ceva timp am avut un conflict cu un individ din Braila iar in urma judecari el a fost condamnat la 2 ani plus plata la 5000 ron daune ... (vezi toată discuția)
Legalizarea si investirea cu formula executorie - hotarare penala denidia denidia buna seara spuneti-mi va rog care e procedura de eliberare a unei decizii definitive in vederea executarii ca parte civila, mi s-a admis recursul, am depus ... (vezi toată discuția)
6 ani!!!dosar penal,ucidere din culpa siminuk siminuk buna ziua,acum 6 tatal meu a fost implicat intr-un accident rutier si a murit(tatl meu era pieton si a fost lovit de un tir).Dupa ani de procese s-a dat o ... (vezi toată discuția)