avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Suspendare PFA-plata chiriei
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Suspendare PFA-plata chiriei

Buna ziua.
Am inchiriat un spatiu pentru a-mi desfasura activitatea. Momentan, pfa-ul este suspendat pentru ca inca sunt in CCC (concediu crestere copil) pana in ianuarie, dar pentru ca mi s-a ivit ocazia de a inchiria ceva la pret foarte bun, l-am inchiriat mai devreme, desi eu nu imi desfasor activitatea.
Va rog sa imi spuneti daca trebuie sa imi deschid punctul de lucru sau ce trebuie sa fac? Care sunt formalitatile ????
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:45, 1 Septembrie 2016
Nu puteti desfasura niciun act de pregatirea a viitoarei activitati, nu puteti deduce nicio cheltuiala atata timp cat pfa-ul e suspendat la registrul comertului. Si nici acel contract de inchiriere nu il puteti desfasura cu acel pfa care acum nu exista, cat pfa-ul e in perioada de suspendare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare punct de lucru simonaandree simonaandree Ce as avea nevoie pentru a deschide un punct de lucru. Am un PFA cu sediul social acasa si am inchiriat o casa pentru a-mi desfasura activitatea. Pe langa asta ... (vezi toată discuția)
Punct lucru - intermeriar in asigurari persoana fizica dacicus1 dacicus1 Un asistent in brokeraj cu contract de mandat cu un broker si Cod Raf unde isi poate exercita activitatea? Este posibil incheierea unui Conventii de Ocupare ... (vezi toată discuția)
Atelier ca sediu social comun pentru 2 persoane fizice inregistrate ca pfa elenca2015 elenca2015 Buna seara, am ocazia sa imi duc activitatea de PFA producator manufacturier intr-un atelier care insa e dat in comodat altui PFA. Cum e greu de gasit un loc ... (vezi toată discuția)