avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... contestatii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

contestatii

buna seara sunt sofer de autobuz si am primit o amenda de 9000 de leai pentru ca nu am dat bilete la 3 oameni acelasi om al legii acum trei ani mia dat o amenda de 20000 lei pe acelasi motiv sunt de acord cu amenzile pentru acest motiv dar nu pentru sumele acestea enorme asi vrea sa fac contestatie dar asi dori un model intrebarea este unde pot gasi cele mai plauzibile modele de contestatie?va multumesc
Cel mai recent răspuns: Luiza_simon19 , utilizator 19:23, 1 Septembrie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rat brașov 03Elena 03Elena Bună seara! Astăzi, mă aflam în Brașov cu alte 3 persoane și am vrut sa luam un mijloc de transport în comun, dar în stația respectiva nu era nici o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua lucrez ca sofer de taxi si am primit 2 amenzi una emisa ... ioan z ioan z Buna ziua lucrez ca sofer de taxi si am primit 2 amenzi una emisa in data de 25/02/2023 si alta 01/03/2023. de Politia locala jud SIBIU la prima amenda ... (vezi toată discuția)
Amenda pt. ca am circulat fara bilet pe mijloacele de transport in comun u_c u_c as dori si eu daca se poate sa ma lamuriti la o intrebare.am primit o amenda RATB vineri in data de 8.01.2010 din cauza lipselor tonetelor de bilete.Eram ... (vezi toată discuția)