Buna ziua!vreau sa cumpar un teren intravilan iar proprietarul are hotarare judecatoreasca unde se mentioneaza suprafata ,lungimea si latimea terenului.Datorita faptului ca treptat drumul de acces din spatele terenului s-a mutat catre teren proprietarii s-au latit pentru a avea suprafata.Ca sa cumpar prin notariat a incercat sa faca cadastru dar nu i s-a aprobat fiindca nu se respecta lungimea si latimea din hotatare.Intrebarea este daca as putea cumpara prin hotarare judecatoreasca ,dar in hotarare sa nu se mai specifice lungimea si latimea numai suprafata,ca atunci cand voi face eu cadastru sa nu mai fie problema ca se lateste ca sa gaseasca suprafata.Nu as vrea sa cumpar inainte si apoi sa nu se poata face iar cadastrul fiindca ne-am latit ca sa avem suprafata!va multumesc!mentionez ca nu sunt probleme cu latirea fiindca toti vecinii s-au latit si au si costructii si garduri!
Vanzarea unui teren in ziua de azi nu se mai face fara cadastru. Vanzatorul ttrebuie sa aiba cadastru facut , deci imobilul respectiv sa fie inscris in carte funciara.
Dumenavoastra nu puteti cumpara prin hotarare judecatoreasca, deoarece acel teren nu are carte funciara.
Limite proprietate
Gica94
Am cumparat o casa cu un teren in urma cu 3 ani ! Vecinul din partea dreapta imi spune ca imi face gard prin curte fiindca acesta sustine ca are 90 de cm la ... (vezi toată discuția)
Întãruºare teren
hot77cmc
Bine v-am regăsit.
Am cumpărat recent un teren la care a fost facuta prima data cadastrul in anul 2003(atunci terenul a fost cumparat de cel de la care l-am ... (vezi toată discuția)