avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare domiciliu din Bucuresti in ILFOV
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare domiciliu din Bucuresti in ILFOV

Buna ziua,
Ca urmare a vanzarii imobilului unde aveam pana acum domiciliul, acum inteleg ca trebuie sa ne schimbam actele pe noul domiciliu.

Domiciliul se modifica din Bucuresti in jud.ILFOV.
Ce documente ar trebui schimbate?
Mentionez ca sunt si posesoarea unui autoturism inmatriculat pe Bucuresti.
Exista vreun termen legal in care trebui finalizata operatiunea?

Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 10:07, 4 Septembrie 2016
Buna ziua,

Pentru cartile de identitate termenul e de 15 zile dar nu e un capat de tara daca-l depasiti, mai ales ca probabil sunt valabile.
Pentru actele masinii cititi ce a scris colegul cyan in link-ul de mai jos:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer auto pf din bucuresti in hunedoara tasya tasya Buna ziua. Mi-am schimbat domiciliul din Bucuresti in Hunedoara. Autoturismul este inca inmatriculat pe Bucuresti. Doresc sa stiu care este procedura pe care ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism stef0957 stef0957 am vandut in anul 2003 un autoturism renault 18,unei persoane din Bucuresti si i-am dat acestuia numai talonul masinii, cartea de identitate a autovehiculului ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto + schimbare de domiciliu plentytwo plentytwo Buna ziua! Ma aflu intr-o situatie putin dificila incercand sa inmatriculez un autoturism. Masina a fost cumparata second hand acum aproximativ 3 luni, si ... (vezi toată discuția)