avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... CUPON DE PENSIE
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

CUPON DE PENSIE

Buna seara! daca am nevoie de cupoanele de pensie din urma si le-am pierdut, exista posibilitatea de a face rost de ele de undeva?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:42, 4 Septembrie 2016
1. - Nu exista prevedere legala de a se elibera duplicate la cupoanele de pensie.
- Nu vad la ce ati avea nevoie de cupoanele de pensie pentru o perioada asa de mare.

2. Pentru a dovedi ca sunteti pensionar aveti si decizia de pensie.

3. Unde vi se cere un cupon de pensie acesta este valabil daca este din luna respectiva sau cu luna-doua in urma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cupon de pensie pierdut Laura95 Laura95 Daca am pierdut cuponul de pensie mi se poate elibera o adeverinta sau ceva care sa fie echivalentul cuponului? (vezi toată discuția)
Pensie alimentară - cupon Roua1234 Roua1234 Bună ziua! În curând voi fi nevoita sa depun, la facultate, dosarul pentru bursa sociala. Părinții mei sunt divorțați, iar tatăl meu plătește pensia ... (vezi toată discuția)
Este posibil să dovedesc cu decizia de pensie suma pe care o ... 21Diana 21Diana Este posibil să dovedesc cu decizia de pensie suma pe care o primește tatăl meu dacă nu am un cupon pentru luna iunie? Întreb pentru dosarul de bursă ... (vezi toată discuția)