avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intrebare dezbatere si vanzare mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intrebare dezbatere si vanzare mostenire

Buna seara ,despre ce este vorba . Parinti mei au in proprietate un apartament si o masina . Mama a decedat , tata traieste si suntem patru frati . Tata doreste sa vanda apartamentul ( locuieste in alta parte ) , care este procedura pentru dezbaterea mosteniri, ce acte ne trebuiesc la notar , apartamentul nu are cadastru facut , cum si ce trbuie sa facem . Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: satrico , utilizator 20:51, 4 Septembrie 2016
Buna seara,
1. Actul de deces al mamei,
2. Actele de nastere si CI- urile dumneavoastra.
3. Cerificatul de casatorie si C.I.- ul tatalui
4. Cadastru si intabularea apartamentului
5. Actele de proprietate ale asestuia si ale tuturor celorlalte bunuri din masa succesorala.
6. Unu sau 2 martori,
7. Acte de la administratia financiara locala indicate de notar
8. Banii de taxe.
O sa va spună notarul.
Mai întâi trebuie rezolvata intabularea.
Va multumesc pentru raspuns .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare satrico satrico Buna seara . Parintii au un apartament , mama e decedata de doua luni , suntem patru frati , tata doreste sa faca intabularea apartamentului si dupa aceea sa ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire apartament cumparat cu drept de uzufruct viager ! irinel8 irinel8 Buna seara, va rog sa ma ajutati cu cateva lamuriri in legatura cu speta urmatoare: In anul 1995 parintii mei au cumparat un apartament printr-un contract de ... (vezi toată discuția)
Mama singura mostenitoare a unui apartament oltenashu oltenashu buna seara am sa intru direct in subiect: mama este mostenitoarea unui apartament in urma decesului tatalui meu si implicit sotul nu sa facut nimic de la ... (vezi toată discuția)