avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Condamnat nevinovat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Condamnat nevinovat

Buna ziua.Am fost condamnat la 4 ani cu executare nevinovat,fara sa cunosc persoanele implicate in dosar,doar pentru ca ma uraste atat de tare cel care zice ca l am batut.Dosarul a fost manipulat de catre colegii dansului de la sectie.Am facut apel si se va judeca pe data de 27.09.2016.Ce mai pot face pentru am-i demonstra nevinovatia?cu stima.
Cel mai recent răspuns: Ale80 , utilizator 09:47, 9 Octombrie 2016
Buna ziua.Fapta este din 28.03.2013,eu stiindu-ma nevinovat nu am dat importanta.Am gresit alegand un avocat slab.Nu mai stiu ce sa fac sunt pierdut.Se mai poate cere detectorul la curtea de apel?
Trebuie sa il cereti.
Nu aveti de ales.

Este insa posibil ca instanta sa nu va dea testul poligraf ca nu e proba...

Trebuie sa aveti probe ca nu va aflati la locul faptei.
Si eu ma aflu in aceeasi situatie. Mi s-a facut o inscenare. Am avut maroti si am trecut testul poligraf, insa politia a construit cazul sa ma scoata vinovat. Sunt in faza de prima instanta, si nu intrevad sanse de a se dori sa se afle adevarul.
In ce tara traim? Cum e posibil ca niste oameni nevinovati sa fie condamnati, iar hotii, violatorii, etc sa scape fara nici o pedeapsa????
Strigator la cer!!!
Ultima modificare: Joi, 6 Octombrie 2016
Ale80, utilizator
Dacă ați trecut testul poligraf e bine.

Depinde însă și ce probe au.

Trebuie sa aveți mare grija pentru ca pot fi condamnate și persoanele nevinovate...din păcate...

Încercați sa va angajați avocat bun pentru ca singur sau cu avocat din oficiu nu cred ca o sa va descurcați.

Despre ce fapta e vorba?
Loviri si alte violente. Eu nu am atins persoana in cauza, iar de lovit nici vorba. Am martori, iar procesul verbal al politiei a consemnat ca "victima" era ok din constatarile lor si ale medicului de pe ambulanta. Nu exista acte medicale din urgenta, doar fisa de pe ambulanta unde scrie ca se refuza internarea si investigatiile medicale. Reclamantul a fugit la un medic in localitatea de domiciliu care i-a intocmit o scrisoare medicala dupa cum dorea. Pe baza acesteia, 3 zile mai tarziu si-a scos certificat medico-legal. Mai apare si un "martor" care nu a fost vazut de nimeni, dar care declara ca a auzit si vazut totul scuns dintr-o masina aflata la 20 m distanta. "Martorul" cel nevazut a trecut si el testul poligraf, in faza de cercetare penala. De aici siguranta mea ca dosarul a fost masluit inca din faza de politie.
Ceea ce vreau eu sa cer si mi se respinge, este actul medical din urgenta (care evident nu exista - din mom ce toata lumea se fofileaza) si o confruntare intre mine si reclamant, pentru ca va reiesi clar cine minte si se contrazice in declaratii. Aceste doua specte importante mi se tot resping...
Ultima modificare: Joi, 6 Octombrie 2016
Ale80, utilizator

Alte discuții în legătură

Controverse privind proba cu testul poligraf cezarad cezarad Doresc sa va intreb care este temeiul juridic pe care il poate invoca un avocat in cursul judecatii unui apel cu privire la administrarea probei cu TESTUL ... (vezi toată discuția)
Poligraful dispus de instanta Eos Eos Se poate dispune, din oficiu, de catre instanta de judecata testarea cu poligraful? Daca de, care este procedura? Se trimite dosarul la politie (acolo unde ... (vezi toată discuția)
Testul poligraf la cererea inculpatului puncuskaa puncuskaa curtea de apel accepta solicitarea testului de poligraf la cererea inculpatului? intr un dosar suntem 2 inculpati si unul dintre noi a facut un ... (vezi toată discuția)