avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

Buna ziua,
An un unchi care este diagnosticat cu Dementa mentala si e pus sub interdictie judecatoresca si are numit un tutore,unchiul nu are pe nimeni si are nevoie de ingrijire 24 din24 ,in cazul in care tutorele vrea sa treaca casa pe numele celui care il ingrijeste se poate?sotia unchiului a decedat si nu sa facut cuccesiunea
Cel mai recent răspuns: aletta , utilizator 21:11, 4 Septembrie 2016
Buna ziua,
Daca a decedat bunica si nu s-a dezbatut succesiunea atunci se va dezbate succesiunea si apoi bunurile bunicului vor fi vandute sau donate cui se doreste.
Poate tutorele sa faca acest lucru?fara ordine judecatreasca?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune dupa bunica cu dementa in boala alzheimer mihaimadalina mihaimadalina Buna ziua, bunica mea paterna, este diagnosticata cu dementa in boala Alzheimer de aproximativ 2 ani. De aproape 1 an este pusa sub interdictie, mama mea ( ... (vezi toată discuția)
Succesiune florinaldoiu florinaldoiu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie : In decembrie 2010 a decedat bunicul din partea mamei iar unchiul meu doreste sa facem succesiunea. ... (vezi toată discuția)
Punere sub interdictie hatice_e hatice_e Bunica sufera de dementa,aş dori sa ştiu ce pot face pentru a o pune sub interdictie,mai exact bunica locuieşte la mine de aproximativ 2 ani,bunicul este ... (vezi toată discuția)