avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... imputernicire la notariat si la judecatorie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

imputernicire la notariat si la judecatorie

Care este continutul unei imputerniciri pentru judecatorie pentru mine , din partea unui var de-al meu ? Vreau sa-l reprezint la rezolvarea unei succesiuni pentru bunicul nostru .
Va fi valabila si la notariat ?
Cel mai recent răspuns: ghbala , utilizator 18:14, 19 Martie 2017
daca nu specificati in procura nu va fi valabila si pt notariat.
Pentru judecatorie, procura trebuie sa fie speciala, cu mentionarea exacta a numarului de dosar si a instantei de judecata la care il reprezentati.

multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura- reprezentare in instanta dorel13 dorel13 O persoana fizica face parte dintre mostenitorii unui titlu de proprietate(pamant). Aceasta persoana face o procura speciala la notariat prin care il ... (vezi toată discuția)
Detalii imputernicire - valoare imputernicire facuta de avocat anisia53 anisia53 buna seara ! plec din tara o perioada , si vreau sa -i fac imputernicire fratelui meu sa ma reprezinte in absolut orice problema ... am un vecin care este ... (vezi toată discuția)
Succesiune STEFANY_CRYS STEFANY_CRYS Buna ziua, Avem de dezbatut succesiunea dupa bunica, decedata in 1998, insa matusa nu este de acord sa se prezinte la notar pentru dezbatere. Mostenitorii ... (vezi toată discuția)