avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Proces verbal negociere
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Proces verbal negociere

Buna ziua,

As avea nevoie de un formular pt etapele intermediare de negociere in cadrul unei licitatii publice accelerate.

Ma puteti ajuta?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters88691 , utilizator 14:56, 11 Septembrie 2009
pentru a va putea ajuta este util sa mentionati care este procedura de atribuire, atfel vom sti si care sunt etapele desfasurarii acesteia, precumsi documentele pe care dvs. urmeaza a le intocmi. :vishenka:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate verifica de catre un ofertant dosarul licitatiei la care a participat si care a fost castigat de o alta societate ? lauraluro lauraluro Buna ziua Ati putea sa imi spuneti o baza legala care sa imi permita sa cer unei autoritati contractante (de exemplu unei primarii ) sa imi arate contractul ... (vezi toată discuția)
Oferta inacceptabila, mai trebuie evaluata pe tehnic si financiar ads_130 ads_130 Am in derulare o procedura de achizitie publica, iar 2 firme din 4 participante, nu indeplinesc in mod evident cerintele minime de calificare (deci sunt ... (vezi toată discuția)
Completarea obligatorie a duae pentru a participala la o licitatie publica? dgbvdjrityii dgbvdjrityii Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: Am pierdut o licitatie pe motivul ca nu am completat DUAE insa la descrierea continutului anuntului se ... (vezi toată discuția)