avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA si stabilire tarife
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA si stabilire tarife

Sunt un PFA,care desfasoara activitatea de REPARATIE APARATE SUDURA(3312),la sediul clientului. Trebuie sa folosesc tarife,sau pot desfasura activitatea la intelegere cu clientul,prin negociere directa,eliberand-ui,oricum factura cu chitanta.
Referitor la garantia reparatiei ce acte normative sau legi,reglementeaza activitatea de reparatii?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 19:29, 10 Septembrie 2016
Da, trebuie sa aveti un tarif orar in care sa faceti reparatia.
multumesc,in ce act normativ gasec reglementarile necesare?
Ultima modificare: Marți, 6 Septembrie 2016
Bogdan62, utilizator
Intocmiti un contract in care treceti contravaloarea negociata a serviciilor iar la sfarsit intocmiti factura si eliberati chitanta la incasarea banilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de colaborare si facturare pe pfa noraleonte noraleonte Buna ziua! Doresc sa imi infiintez un PFA prin care sa prestez servicii de design grafic. Stiu ca inainte de a colabora cu un client, trebuie sa semnez cu el ... (vezi toată discuția)
Factura de prestare servicii in trei???? carabela_anca carabela_anca Ma confrunt cu o situatie un pic ciudata si nu stiu cum sa o tratez. Am un client care doreste o reparatie la un produs. Pentru ca eu nu pot sa ii fac acea ... (vezi toată discuția)
Folosire cont banca pfa-traducator sonia1978 sonia1978 Buna ziua, Sunt PFA traducator si as dori sa-mi deschid un cont bancar pentru a da posibilitatea clientilor persoane juridice sa achite facturile direct in ... (vezi toată discuția)