avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... alipiri de terenuri si parcelari
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

alipiri de terenuri si parcelari

Multumesc mult celor care m-au ajutat cu respunsurile la intrebarea mea.=D>
Ultima modificare: Vineri, 28 August 2009
negrutzam28, utilizator
Cel mai recent răspuns: traff , utilizator 10:37, 26 August 2009
Sau se poate obtine de la notarul care a incheiat tranzactiile un act de alipire urmand contactare de catre dv.a unui cadastrist .In functie de zona va cere anumite doc.sau nu ; mai departe depinde de cat de repede se misca acesta , Urmand ca intabularea sa o faceti la final.Sau cel putin asa a fost in cazul meu , totul durand aprox.3 saptamani.
Subliniez ca durata depinde de cadastrist.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alipire doua parcele - e necesar certificatul de urbanism? marinalidia marinalidia Am cumparat de curand 2 parcele invecinate, rural, agricol, extravilan. Firma de cadastru care mi-a efectuat documentatiile cadastrale, a depus dosarul pentru ... (vezi toată discuția)
Alipire doua terenuri adelinlucian adelinlucian buna ziua , deci eu daca am cumparat de la doi proprietari si vreau sa alipesc terenurile de ce am nevoie sau cum se procedeaza . multumesc! (vezi toată discuția)
Sunt posibile fraude cu copii legalizate? spring1 spring1 Buna seara, mi-a fost solicitat in vederea extragerii certificatului de urbanism (la Primarie), cat si in vederea alipirii unor terenuri (de catre ... (vezi toată discuția)