avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune la tribunal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune la tribunal

dupa moartea mamei in 2008 eu nu am decat o copie dupa certificatul ei de deces si nu am acces nici la casa nici la celelalte acte. va implor ajutati-ma sa deschid succesiunea eu fiind persoana cu handicap si pensie de invaliditate grad 1
Trebuie sa deschideti proces dar va dura.
E clar ca doar la instanta se poate solutiona litigiul.

Situatia poate sa fie foarte complicata sub aspect juridic.
Daca nu va puteti deplasa si nici nu veti avea avocat angajat e posibil sa aveti surprize neplacute daca el stie sa se judece si situatia il ajuta.

Puteti merge la barou sa cereti avocat gratuit dar eu cred ca este foarte riscant sa va judecati cu avocat din oficiu la un proces de acest fel, aceasta in cazul in care veti primi asistenta juridica gratuita din partea baroului.
Personal nu va recomand sa va judecati cu avocat care sa nu fie platit de dvs. din varii motive...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont bancar pensie invaliditate Mirela42 Mirela42 Buna ziua Am următoarea intrebare de transmis catre dvs.. Mama mea in varsta de 88 ani, cu probleme de sanatate a fost diagnosticata in luna ianuarie 2023 ... (vezi toată discuția)
Succesiune niina niina buna sera pentru o succesiune in care partile nu se inteleg este obligatoriul sa merg la notar, inainte de a deschide succesiune in instanta? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Timpul in care se poate face o ...succesiune mihaiene68 mihaiene68 Dupa un deces ,care este perioada in care se poate deschide o succesiune ?,ce pasi presupune acest lucru ?, (vezi toată discuția)