revin acum am citit sentinta instantei de neincepere a urmaririi penale ce ma mira ca a dat asa verdict problema e ca la noi in romania trebuie sa ai bani grei sa ti permiti un avocat bun deci in concluzie vecinul meu s a ales mutilat pe viata si trebuie sa plateasca si cheltuielile de judecata ce mai poate face ca in decizie scrie ca e definitiva si mai scrie ca plangerea e nefondata ,cum se poate ca un judecator sa vada cercificatul medico -legal si sa dea asa o decizie si mai ales a vazut victima in ce stare e ce trebuie sa faca el acum sa s faca dreptate singur E o mare problema la noi justitia ajungem sa fim mutilati pe strada sa fim omorati si cine ne apara procurorul care nu a luat nici o masura in acest caz tot ce vreau sa intreb e mai poate face ceva legal impotriva acestei deciziisi ce anume
Daca aveti "sentinta" in fata, expuneti in scris ce anume scrie in "sentinta" (iar numele le abreviati sau le inlocuiti cu X si Y). Ok? Asa vom putea discuta in concret.
in baza art 341 alin 6 lit a respinge ca nefondata plangere petentului N.I.Iimpotriva ordonantei 241 /2015impotriva MS in baza art 275alin 2 obliga petentul la cheltuielijudiciare si plata avocatilor inculpatului
Am inteles. Ok. Va mai intreb o data :
1) Victima si-a retras plangerea sau s-a impacat cu agresorul?
2) Victima, dupa cat timp de la comiterea faptei a depus plangere la politie?
3) Victima si agresorul au fost la mediator?
4) Victima s-a impacat cu agresorul?
Este clar ca-i definitiva (ca singura atacabila in zona aia este la 341 alin.7 pct.2 lit.c) ), dar voiam sa inteleaga si omul ce i s-a intamplat, pentru ca daca intelege poate sufera mai putin.
Agresiunea
Statescu
Buna ziua! Intr-o altercatie sunt 2 agresori si 2 victime ale agresiunii. Unul dintre agresori loveste cu un pumn prima victima, care cade la pamant.. ... (vezi toată discuția)