avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Vechime in specialitate necesare exercitarii functiei ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Vechime in specialitate necesare exercitarii functiei publice

Buna ziua. Am o diploma de inginer si o vechime de 13 ani in sistem bancar (nu am profesat ca inginer pana acum). Am de asemenea si o diploma de absolvire a unui master de management financiar bancar obtinuta in timpul activitatii in sistemul bancar. DE curand sunt functionar public iar Intrebarea este daca vechimea din sistemul bancar incepand cu momentul obsolvirii masterului (Management financiar bancar) poate fi considerata vechime in specialitate necesare exercitarii functiei publice.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 17:05, 9 Septembrie 2016
Pe ce functie lucrati ca functionar public? In ce domeniu de activitate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concurs pentru postul de secretar unitate administrativ-teritoriala ContSters187706 ContSters187706 Am o nelamurire cu privire la maniera de interpretare si corelare a doua texte de lege: [i][b]1.[/b] [u]Lege nr. 188 (r2) din 08/12/1999[/u] Art. 57. (7) ... (vezi toată discuția)
Master / functionar public adi1 adi1 as vrea sa stiu daca am o facultate de 5 ani in domeniul agricol si un master in drept penal , pot sa concurez pentru un post de director sau sef serviciu, ... (vezi toată discuția)
Functionar public de conducere Mainerici  Ctin Mainerici Ctin ce conditii trebuie indeplinite ptr a indeplini o functie publica de conducere?trebuie sa fie neaparat in corpul functionarilor publici (vezi toată discuția)