avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... accident in parcare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

accident in parcare

am avut o problema recent .
Am gasit masina lovita in parcare...si un biletel pe parbriz de la un martor al incidentului.Era vorba despre o masina de firma..I am contactat,au refuzat sa mi dea rca ul,spunand ca nu au lovit ei masina.Am continuat cazul la politie.Mi au dat dreptate,l au trimis in judecata,unde ulteorior l au amendat.In toata aceasta perioada,am stat cu masina lovita.Totul a durat un an.Dupa decizia judecatoerasca,mi au dat rca ul,acum urmeaza sa mi fac masina.
Mi se pare o nedreptate.sa stau cu masina lovita un an,si ei sa plateasca oamenda destul de mica,pt fuga de lalocul incidentului.Cum ii pot "arde"putin la buzunar? E vorba mai mult d eorgoliu,fiind foarte deranjat,de momentul cand am fost face to face,si m au numit mincinos.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:38, 8 Septembrie 2016
Daca apreciati ca se justifica efortul,puteti formula actiune in instanta ,sa solicitati daune pentru perioada cat nu ati putut utiliza bunul mobil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rca-inlocuirea parbrizului este facultativa noane noane Din nenoroc pt.mine piatra sarita din rotile unui TIR de HD pe care-l depaseam regulamentar a lovit in parbrizul masinii mele .OK d-nul cond.auto de pe tir cu ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala IUSTIN200 IUSTIN200 buna seara.astazi am patito rau...am coborat din casa sa iau portofelul din masina (il uitasem la vedere) m-am urcat in masina am inchis usa,am luat portofelul ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru conducerea autoturismului sub influenta alcoolului CountPorcula CountPorcula Un prieten a avut miercuri noapte (23:00) un accident in care au fost implicate 2 masini (un renault megane (2003-2008) si un peugeot 307 model destul de nou) ... (vezi toată discuția)