avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... tabel ce il cere CEDO
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

tabel ce il cere CEDO

Buna seara.Am primit confirmarea cum ca s-a inregistrat dosarul la CEDO.Mi s-a cerut sa poata sa continue,un tabel in care trebuie trecut numarul de detinuti din camera,paturi,mp,s.a.Am pierdut acest tabel.Ma poate ajuta cineva daca il are si sa mi-l trimita pe mail?Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 22:02, 10 Septembrie 2016
Bună seara.

Stimat forumist,

Din cele ce ați scris, mai mult ca sigur - dar fără să garantez, deoarece, necunoscând cauza, pot doar presupune - este vorba despre o cerere cu mai mulți aplicanți.

Ca atare, vă sfătuiesc să navigați pe portalul Curții Europene la secțiunea ,,Aplicanți,, - intrați pe opțiunea utilizării limbii române.

Ulterior, accesând butonul grafic ,,Formular de cerere,, veți observa că portalul vă direcționează către o subsecțiune. În respectiva subsecțiune, veți descoperi ceea ce aveți nevoie, mai precis un document pdf - editabil intitulat: ,,Cereri grupate și mai mulţi reclamanți,,.

Acela presupun că este tabelul de care aveți nevoie. Urmați instrucțiunile Curții și nu vor fi probleme.

Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnat. penitenciar. drepturi tiofi tiofi buna ziua . Ma numesc Sorin T. am fost arestat pe 2 decembrie 2012 iar rechizitoru mi-a fost prezentat pe data de 21 decembrie 2012 de la aceasta data am fost ... (vezi toată discuția)
Cerere cedo oradea_onel oradea_onel Buna ziua, Vreau sa depun o plangere la CEDO si suntem doi reclamanti pe acelasi subiect. Mai exact frate si sora care am pierdut recursul pentru ... (vezi toată discuția)
Admisibilitate cedo CBN90 CBN90 In urma cu doi ani mama mea a depus o petitie la CEDO pentru incalcarea dreptului la un proces echitabil,mama mea a decedat in urma cu cateva saptamani si ... (vezi toată discuția)