avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Este valabil un contract de colaborare fara datele de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Este valabil un contract de colaborare fara datele de identificare ale firmei si fara stampila/semnatura ?

Salut.

Este valabil un contract de colaborare in conditiile in care este specificat doar numele firmei insa nu exista alte date ale acesteia (CUI, J, sediu, capitalul social) ? De asemenea, exista si foarte mult greseli in scriere si numele meu nici macar nu este scris corect. Nu exista nici o semnatura sau o stampila a firmei. In cazul in care acest contract nu are aceste lucruri, inseamna ca am fost angajat la negru, nu ?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 15:41, 9 Septembrie 2016
Solicitati detalii la departamentul de resurse umane. Greselile pot fi materiale, dar societatea trebuie sa treaca in contract datele de identificare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Resurse umane vs consilier juridic?? Roxy30 Roxy30 Buna ziua. Sunt o novice in domeniu acesta si as avea si eu nevoie de indrumari in domeniul resurselor umane, intrucat m-am angajat si eu la o firma ... (vezi toată discuția)
Decizia de concediere handsu handsu Din partea angajatorului semnatura cui trebuie sa figureze pe decizia de concediere ? Fara aceste semnaturi este valabila ? (vezi toată discuția)
Plangere persoana juridica Dragos1109 Dragos1109 Buna ziua, Ca persoana juridica am inteles ca nu poti face plangere la ANPC, dar la Politie pot face plangere? Multumesc! (vezi toată discuția)