avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire salariat
Discuție deschisă în Executare silită

poprire salariat

un salariat are salar net de 1100 lei si are 2 popriri de la executori judecatoresti (1/2 din salariul net). Luna asta inceteaza contractul de munca cu 9.09 si va realiza la noi in unitate pe septembrie un salar de 350 lei. La lichidare ii mai fac poprirea de 1/2 din salariu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:26, 9 Septembrie 2016
Da, se va efectua poprirea si pe ultimul salariu pe care il ia de la dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu - incetare contract de munca Maddy-eu Maddy-eu Buna ziua, daca unui salariat care are 2 popriri pe salariu ii inceteaza contractul de munca, in luna in care ii inceteaza contractul i se mai retine din ... (vezi toată discuția)
Popriri pe un salariu net de 600 lei gabivoch gabivoch Avem un angajat cu contract de munca pe perioada nelimitata, cu timp de lucru 4 ore/zi. Salariul brut este de 800 lei iar salariul net a fost in luna martie de ... (vezi toată discuția)
Poprire legala sau nu? flooderonline flooderonline Mi s-a trimis de catre un Executor judecatoresc : o comunicare in original (semnatura si stampila originale), o adresa in copie xerox (semnatura si stampila ... (vezi toată discuția)