avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Poprire salariu - incetare contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Poprire salariu - incetare contract de munca

Buna ziua, daca unui salariat care are 2 popriri pe salariu ii inceteaza contractul de munca, in luna in care ii inceteaza contractul i se mai retine din salariu?
Cel mai recent răspuns: Maddy-eu , utilizator 13:24, 13 Octombrie 2016
Da, i se va retine si din ultimul salariu.

De asemenea, ar trebui sa anuntati si executorul judecatoresc in aceasta privinta.
Executorii judecatoresti au fost anuntati. Dar daca a lucrat doar 3 zile in luna respectiva, salariul net se imparte la 2, iar suma rezultata se imparte intre cei doi executori judecatoresti?
Dvs ar trebui stiti in ce proportie ati impartit cele doua popriri pana la data incetarii c.i.m., astfel incat sa operati poprirea si pe ultimul salariu acordat.
Ultima modificare: Joi, 13 Octombrie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu pascanu pascanu daca am primit din partea executorului judecatoresc poprire pe salariu si eu am rate la banci datorate unor achizitii de bunuri, rate ce le paltesc cash pe ... (vezi toată discuția)
Calcul popriri multiple pe salariu Vilcu Gina Vilcu Gina Va rog sa ma ajutati la calculul unor popriri asupra unui venit salarial.Astfel,o salariata a societatii are deja infiintata o poprire de 1/3 din salariul net ... (vezi toată discuția)
Poprire salariat gh3gh1 gh3gh1 un salariat are salar net de 1100 lei si are 2 popriri de la executori judecatoresti (1/2 din salariul net). Luna asta inceteaza contractul de munca cu 9.09 si ... (vezi toată discuția)