avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlul de coproprietar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlul de coproprietar

domnule avocat sunt casatorita de 24 ani nelegitim...adica stam impreuna si de 15 ani legitim cu sotul meu care dupa mortea mamei a obtinut prin instanta averea...decesul a avut loc acum 9 ani.Pe actul de mostenire eu nu sunt trecuta....in acest caz avand in vedere ca suntem casatoriti de atata timp sunt sau nu coproprietar conform legii???? averea numai a sotului>

Si in ce fel pot fi coproprietar,,...casa am modernizat o impreuna etc....
multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:38, 9 Septembrie 2016
Nu sunteți proprietar deoarece bunurile rezultate din averea mamei sunt bunuri proprii ale soțului.
Pe actul de mostenire eu nu sunt trecuta

firesc, doar nu voiati sa o mosteniti dvs pe soacra.
Puteti deveni coproprietar doar daca doreste sotul. Daca doriti numai dvs, nu e de ajuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune -/- mostenire madutatudorel madutatudorel Buna ziua Problema mea este urmatoare mama mea a avut 9 frati ,ditr tot fratii a avut o sora care nu a avut copii dupa moartea sotului a ramas singura ... (vezi toată discuția)
Succesiune VelicuG VelicuG Buna ziua, Recent socrul meu a decedat,nu a fost casatorit legitim cu soacra mea dar au fost impreuna din anul 1960,impreuna au o fiica ( sotia mea ),socrul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, daca din prima casatorie a mamei ea avea ca si bunuri ... Fier20 Fier20 Buna ziua,daca din prima casatorie a mamei ea avea ca si bunuri cu tatal meu doua imobile,tatal a decedat,intre timp mama s-a recasatorit,in caz de deces ... (vezi toată discuția)