Revin cu intrebarea: Sunt consilier juridic departamentul autoritate tutelara in cadrul serviciului asistenta sociala de 1 an de zile, insa REVENITA dupa 5 ani PE ACELASI POST, unde am suspendat contractul de munca dupa 2 ani si jumatate de activitate, intrand in concediu pt ingrijire copil, iar dupa cei 2ani am incetat contractul de muna;
Deci /2 ani si jumatate activitate, apoi 2 ani concediu maternitate-in total 4 si jumatate si apoi incetare; intoarsa pe acelasi post DUPA 5 ANI inca 1an de activitate,,,
Doresc sa stiu unde ma incadrez si eu, in ceea ce priveste atributiile similare ,,mentionand faptul ca majoritatea atributiilor le am de asistenta sociala , facand parte din serviciul asistenta soc , si putine juridice,,
SALARIZAREA SE VA FACE LA NIVELUL DE SALARIZAREpenru consiliri juridici din institutie sau la nivelul asistentilor sociali? ...ca pe autoritate tutelara nu mai sunt angajati;
Mai vreau sa stiu daca se poate cumula vechimea adunand cei 2 ani si jumatate munca plus 2 ani cresterea copilului plus 1 AN acum de cand am reluat activitatea dupa 5 ani ,,,S-ar putea aduna vechimea anterioara fiind pe acelasi post impreuna cu cea de dupa revenire? Sau daca se poate face ceva in vederea promovarii? ce salariu ar tebui sa am ?
~ final discuție ~