avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... CONSILIER JURIDIC AUTORITATE TUTELARA in cadrul ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

CONSILIER JURIDIC AUTORITATE TUTELARA in cadrul serviciului Asistenta Sociala

Revin cu intrebarea: Sunt consilier juridic departamentul autoritate tutelara in cadrul serviciului asistenta sociala de 7 luni de zile, insa REVENITA dupa 5 ani PE ACELASI POST, unde am suspendat contractul de munca dupa 2 ani si jumatate intrand in concediu crestere copil, si apoi incetarea contr;
Doresc sa stiu unde ma incadrez si eu, in ceea ce priveste atributiile similare ,,mentionand faptul ca majoritatea atributiilor le am de asistenta sociala , facand parte din serviciul asistenta soc , si putine juridice,,
SALARIZAREA SE VA FACE LA NIVELUL DE SALARIZAREpenru consiliri juridici din institutie sau la nivelul asistentilor sociali? ...ca pe autoritate tutelara nu mai sunt angajati;
Mai vreau sa stiu daca se poate cumula vechimea adunand cei 2 ani si jumatate munca plus 2 ani cresterea copilului plus 7 luni acum de cand am reluat activitatea dupa 5 ani ,,,S-ar putea aduna vechimea fiind pe acelasi post impreuna cu cea dupa revenire? Sau daca se poate face ceva in vederea promovarii? ce salariu ar tebui sa am ?
Ultima modificare: Duminică, 11 Septembrie 2016
erdeicristina, utilizator
Cel mai recent răspuns: erdeicristina , utilizator 17:37, 26 Februarie 2017
erdeicristina a scris:

Revin cu intrebarea: Sunt consilier juridic departamentul autoritate tutelara in cadrul serviciului asistenta sociala de 1 an de zile, insa REVENITA dupa 5 ani PE ACELASI POST, unde am suspendat contractul de munca dupa 2 ani si jumatate de activitate, intrand in concediu pt ingrijire copil, iar dupa cei 2ani am incetat contractul de muna;
Deci /2 ani si jumatate activitate, apoi 2 ani concediu maternitate-in total 4 si jumatate si apoi incetare; intoarsa pe acelasi post DUPA 5 ANI inca 1an de activitate,,,
Doresc sa stiu unde ma incadrez si eu, in ceea ce priveste atributiile similare ,,mentionand faptul ca majoritatea atributiilor le am de asistenta sociala , facand parte din serviciul asistenta soc , si putine juridice,,
SALARIZAREA SE VA FACE LA NIVELUL DE SALARIZAREpenru consiliri juridici din institutie sau la nivelul asistentilor sociali? ...ca pe autoritate tutelara nu mai sunt angajati;
Mai vreau sa stiu daca se poate cumula vechimea adunand cei 2 ani si jumatate munca plus 2 ani cresterea copilului plus 1 AN acum de cand am reluat activitatea dupa 5 ani ,,,S-ar putea aduna vechimea anterioara fiind pe acelasi post impreuna cu cea de dupa revenire? Sau daca se poate face ceva in vederea promovarii? ce salariu ar tebui sa am ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa fiu reangajat pe fostul meu post (functie publica) ViorelFlorian ViorelFlorian Buna ziua! Va rog tare mult sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns ! Am fost angajata functionar public departamentul Autoritate tutelara in biroul asistenta ... (vezi toată discuția)
Dispozitii emise de primar daia ileana daia ileana ART. 65 Atributiile de ofiter de stare civila si de autoritate tutelara pot fi delegate si secretarului unitatii administrativ-teritoriale sau altor ... (vezi toată discuția)
Angajata cu contract de munca pe perioada determinata alina mihut alina mihut buna ziua sunt angajata in localitatea de domiciliu(zalau) ca si asistent social la o institutie de stat cu contract de munca pe perioada determinata, avand o ... (vezi toată discuția)