avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... autorizatie
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

autorizatie

Ce autorizatie i-mi trebuie sa amplasez un container locuibil la tara pe terenul meu ....?
Cel mai recent răspuns: extazian , utilizator 03:26, 22 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Solicitati in scris, cu nr. de inregistrare/ data acceptul de la primarie.
Autorizarea este legata de ctii. (fundatie) si utilitati (canalizare, gaze, apa, lumina, gunoi, etc.)
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amplasare container cu destinatia de restaurant dorel92 dorel92 Buna seara, Doresc sa amplasez un container de 7,2m patrati plus terasa, impreuna au suprafata totala de 25m patrati cu destinatia de restaurant in zona ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de autorizatie pentru un container maritim metalic ? bogdy2525 bogdy2525 Buna ziua. Am cumparat un container metalic pe care il tin la mine in curte si este suspendat ( nu am facut fundatie ) . Am nevoie de autorizatie pentru el ? ... (vezi toată discuția)
Amplasare container Lena123 Lena123 Buna ziua, Pentru a pune un container pt locuit pe un teren intravilan proprietate personala, intr-o comuna pe o suprafata de ciment nu cu fundatie ci turnat ... (vezi toată discuția)