vecina de deasupra mea zilnic isi scutura presurile,covoarele,lenjeria de pat si alte mizerii pe geam,fix la mine in balcon....ce pot face va rog?I am expus situatia si mi a raspuns ca daca nu mi convine sa ma mut!:(:(:(:(
Asa este. Ce sa faca presedintele, sincer, ce masuri poate lua?
Bunul simt nu este. Cred ca aflati intr-o situatie in care o vecina nu mai stie cum sa iasa in evidenta...
Parerea mea este sa notificati politia locala, in scris, in dublu ex. - luati nr. de integistrare. Ca si amuzament, va pot spune ce a facut un vecin, aflat intr-o situatie ca a dvs. - probabil dupa ce a vorbit cu vecina, a anuntat presedintele, a anuntat politia si - nimic... Si-a confectionat niste carlige din otel si atunci cand vecina isi scutura un pres de la bucatarie cu fel de fel de mizerii, a ridicat carligul, presul s-a prins si a ramas blocat. Nu va spun ce a urmat... Metoda a fost incununata de succes, adica vecina s-a lecuit. Definitiv !!
Vecini cu probleme
eryurek
Buna ziua,
Vreau sa va impartasesc problema mea si in acelasi timp va rog sa ma sfatuiti ce ar trebui sa fac. Locuiesc intr-un apartament la etajul 2 de 3 ... (vezi toată discuția)