avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... scuturarea covoarelor de la balcon
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

scuturarea covoarelor de la balcon

vecina de deasupra mea zilnic isi scutura presurile,covoarele,lenjeria de pat si alte mizerii pe geam,fix la mine in balcon....ce pot face va rog?I am expus situatia si mi a raspuns ca daca nu mi convine sa ma mut!:(:(:(:(
Cel mai recent răspuns: POMPILLIA , utilizator 23:39, 25 Iunie 2022
aceas problem o am si eu... nu stiu ce sa fac ca legi nu prea sunt pentru bunul simt cu toate ca ar trebui sa fie
Sesizati oficial presedintele de asociatie
degeaba.. am facut`o demult
Asa este. Ce sa faca presedintele, sincer, ce masuri poate lua?
Bunul simt nu este. Cred ca aflati intr-o situatie in care o vecina nu mai stie cum sa iasa in evidenta...
Parerea mea este sa notificati politia locala, in scris, in dublu ex. - luati nr. de integistrare. Ca si amuzament, va pot spune ce a facut un vecin, aflat intr-o situatie ca a dvs. - probabil dupa ce a vorbit cu vecina, a anuntat presedintele, a anuntat politia si - nimic... Si-a confectionat niste carlige din otel si atunci cand vecina isi scutura un pres de la bucatarie cu fel de fel de mizerii, a ridicat carligul, presul s-a prins si a ramas blocat. Nu va spun ce a urmat... Metoda a fost incununata de succes, adica vecina s-a lecuit. Definitiv !!
am sa ma duc si la politia locala pana la urma sa vad ce pot face desi nu cred ca o sa rezolv ceva

Alte discuții în legătură

Vecini cu probleme eryurek eryurek Buna ziua, Vreau sa va impartasesc problema mea si in acelasi timp va rog sa ma sfatuiti ce ar trebui sa fac. Locuiesc intr-un apartament la etajul 2 de 3 ... (vezi toată discuția)
Vecini care scrumează la mine in balcon JamesBond007 JamesBond007 Buna ziua. Ce se poate face cu vecinii de deasupra care fumează și tot scrumul din tigarile lor ajunge la mine in balcon? Și mai este o problema: scutura ... (vezi toată discuția)
Spaþiul verde din jurul blocului aura 48 aura 48 Bună ziua, Aş vrea să ştiu dacă preşedintele blocului are dreptul să închidă cu lacăt, limitînd accesul proprietarilor în spaţiul verde din ... (vezi toată discuția)