avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 199 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... scuturarea covoarelor de la balcon
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

scuturarea covoarelor de la balcon

vecina de deasupra mea zilnic isi scutura presurile,covoarele,lenjeria de pat si alte mizerii pe geam,fix la mine in balcon....ce pot face va rog?I am expus situatia si mi a raspuns ca daca nu mi convine sa ma mut!:(:(:(:(
Cel mai recent răspuns: POMPILLIA , utilizator 23:39, 25 Iunie 2022
Harpoane!
Și eu am aceeași problemă de ani de zile. Mi-a spart două rânduri de geamuri la balcon, în părțile laterale mai ales, am înlocuit acum cu termopane dar în părțile laterale nu am mai pus geamuri ca să nu mi le mai spargă și acum s-a mutat cu scuturatul frontal unde sunt geamuri, nu mai scutură în partea laterală unde am obturat total. Și se vede că o face cu o furie de parcă ar vrea să-mi dărâme balconul cu totul.
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Iunie 2022
POMPILLIA, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecini cu probleme eryurek eryurek Buna ziua, Vreau sa va impartasesc problema mea si in acelasi timp va rog sa ma sfatuiti ce ar trebui sa fac. Locuiesc intr-un apartament la etajul 2 de 3 ... (vezi toată discuția)
Vecini care scrumează la mine in balcon JamesBond007 JamesBond007 Buna ziua. Ce se poate face cu vecinii de deasupra care fumează și tot scrumul din tigarile lor ajunge la mine in balcon? Și mai este o problema: scutura ... (vezi toată discuția)
Spaþiul verde din jurul blocului aura 48 aura 48 Bună ziua, Aş vrea să ştiu dacă preşedintele blocului are dreptul să închidă cu lacăt, limitînd accesul proprietarilor în spaţiul verde din ... (vezi toată discuția)