avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Decizie pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Decizie pensie

La data de 30 mai 2016 am depus la IPJ raport de incetare a raporturilor de serviciu prin pensionare. La data de 29 iunie 2016, dosarul a fost înaintat la Casa sectorială a MAI. Până acum nu am primit nimic, am colegi are au depus dosarul odată cu mine si chiar dupa mine,au primit si decizia si pensia. Ce as putea face ? Mulțumesc .
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 12:01, 13 Septembrie 2016
Gasiti informatii aici:

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie pensie doru58 doru58 La data de 18.07.2013, a incetat raporturile de serviciu c D.G.P.M.B., ca urmare a indeplinirii varstei de pensionare(55 ani si 7 luni) Care este termenul ... (vezi toată discuția)
Acordul angajatorului pentru continuarea activitatii Cristinabv Cristinabv Va rog f.mult sa-mi spuneti cum trebuie procedat din p.d.v. al resurselor umane in urmatorul caz: - o colega indeplineste conditiile de pensionare la limita ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!!! incerc si aici sa intreb..poate ma puteti lamuri. ... crista209 crista209 buna ziua!!! incerc si aici sa intreb..poate ma puteti lamuri. in data de 06.12.2021 am intrerupt activitatea ptr a ma pensiona la limita de varsta.(.sunt ... (vezi toată discuția)