avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revenire anticipata din concediu fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revenire anticipata din concediu fara plata

Buna ziua.
Un salariat din cadrul firmei a solicitat 3 luni concediu fara plata pentru interese personale. Dupa 1 saptamana a solicitat incetarea concediului fara plata si revenirea la locul de munca. Pe locul de munca al persoanei in cauza nu a fost angajata alta persoana.
Salariatul poate reveni sau trebuie sa astepte terminarea perioadei pentru care a facut solicitarea.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters400311 , utilizator 09:30, 12 Septembrie 2016
Poate reveni in activitate inaintea expirarii perioadei pt care a fost solicitat cfp mai ales ca pe postul temporar vacant nu s-a facut o incadare si angajatorul este de acord cu aceasta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacere contract de munca simo34 simo34 Cum se poate desface un contract de munca al unui angajat care este in concediu fara salar(altceva decit desfacere contract de comun acord intre parti sau ... (vezi toată discuția)
Intoarcere din concediu maternitate AL MARIN AL MARIN buna ziua. am o problema de care m-am lovit si as dori sa stiu daca cineva a mai intalnit situatii similare. este vorba despre o salariata aflata in concediu ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata.....suspendare.... mili1976 mili1976 Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.O salariata in data de 1.septembrie 2008 a solicitat concediu fara plata pentru o perioada de 90 de zile iar ulterioar ... (vezi toată discuția)