Va scriu deoarece am nevoie de sfaturile dumneavoastra. Situatia este urmatoarea:
Eu si sotul meu dorim sa construim o casa. Deoarece nu avem toti banii necesari pentru a face acest lucru singuri si nu gasim sa cumparam un apartament care sa corespunda dorintelor noastre si sa aiba un pret corect pentru cum arata, ne-am gandit sa facem un imprumut prin programul Prima Casa, cu care sa cumparam apartamentul parintilor lui. Cu banii obtinuti, am construi casa respectiva. Probabil o sa suplimentam suma obtinuta.
Problema care se pune este urmatoarea: cum ar trebui sa procedam astfel incat sa fie toata lumea linistita si impacata ca, la un eventual divort, acel apartament care, in mod normal, ar fi mostenirea lui, sa nu intre in masa bunurilor partajate? De asemenea, cum ar putea sta parintii lui linistiti ca nu i-am da afara din casa?
Nu vreau sa aiba cineva indoieli atunci cand propunem acest lucru parintilor.
Orice este posibil, omul se schimba in timp si de aceea vreau ca toata lumea sa doarma linistita seara.
Va mutumesc pentru sfaturi!
Donatie
IoanSim
Va rog a ma ajuta cu cateva informatii, in ceea ce priveste o donatie pe care vreau sa o fac:
Sunt casatorit de peste 10 ani, nu am mai fost casatorit, nu am ... (vezi toată discuția)