avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Poprire nejustificata de catre finante
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Poprire nejustificata de catre finante

Buna ziua. Am inchiriat apartamentul cu contract de inchiriere inregistrat la anaf. Am facut toate actele conform legilor. Dupa doua luni a plecat chiriasul si am facut rezilierea pe care am si inregistrato la finante. Dupa vreo 8 luni m.am dus sa platesc impozitul pe venit din chirii si acestia nu imi operase reziliere contractului. Pana la urma au gasit reziliere si cerendusi scuze ca a uitat sa opere in calculator. Mi sa facut un nou calcul pe perioada inchiriata si am platit integral in acel moment. Surpriza vine dupa un an jumatate cu o poprire ca nu am platit imp pe acel venit. Ce trebuie sa fac acum?
Cel mai recent răspuns: iuliy , utilizator 14:51, 12 Septembrie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract de inchiriere bub2 bub2 Buna ziua.Cu data de 01.04.2018 am incheiat un contract de inchiriere pentru un spatiu din imobilului meu,pe termen de un.Casa era de vanzare,si i-am spus la ... (vezi toată discuția)
Cum pot solutiona problema mea? carmen silva carmen silva Buna ziua, am inchiriat la finele anului trecut un apartament unei persoane fizice. Bineinteles ca am facut contarctul de inchiriere la Finante, declarand ... (vezi toată discuția)
Nelamurire intre doua contracte bucurescu bucurescu Am un spatiu inchiriat, si un contract de inchiriere la notar intre tatal meu si actualul chirias. Contractul a fost facut acum 10ani iar in contract s-a ... (vezi toată discuția)