avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... O firma polueaza fonic
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

O firma polueaza fonic

Buna seara!
Acum ceva timp m-am mutat intr-un bloc din imediata apropiere a unei firme de betoane. Problema este ca, in fiecare zi, zgomotul produs de utilajele firmei este destul de deranjant. Intrebarea mea este: E legal pentru respectiva firma sa isi desfasoare activitatea astel? Tot aud discutii intre vecini, insa nimeni nu are un raspuns concret.
Cel mai recent răspuns: DariusV , utilizator 13:55, 13 Septembrie 2016
Buna ziua,
Atata timp cat firma respecta prevedrile legale nu aveti ce face.
Daca stateati langa un aeroport ce faceati?
Ultima modificare: Luni, 12 Septembrie 2016
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Atata timp cat firma respecta prevedrile legale nu aveti ce face.
Daca stateati langa un aeroport ce faceati?


Cred ca aveti dreptate. Insa sunt curios daca firma chiar respecta prevederile legale. Am inteles ca astfel de firme trebuie sa isi desfasoare activitatea la o anumita distanta fata de un bloc locuit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zgomot provocat de un teren de fotbal acoperit constsil constsil Ma confrunt cu urmatoarea problema: langa blocul in care locuiesc s-a construit un teren de fotbal acoperit (cu prelata) unde se organizeaza meciuri de ... (vezi toată discuția)
Dreptul la liniste ContSters44693 ContSters44693 Buna ziua! Deasupra mea, la et. 4 s-au mutat, ca proprietari niste vecini care si-au pus pe podele laminate..Foarte frumos pentru ei...deoarece blocul este ... (vezi toată discuția)
Contestare autorizatie de functionare. Marian V Marian V Buna ziua. Un vecin si-a facut un depozit de lemne la aprox 15m de casa mea si taie cu drujba si sparge lemne in aer liber, desi in Ord.M.S Nr 114/2014, cap ... (vezi toată discuția)