avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Chirie primarie
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Chirie primarie

Buna ziua.Ma numesc Roxana si va rog sa ma ajutati in rezolvarea unei probleme.Acum 13 ani am locuit intr o casa cu chirie de la primarie.Acum 1 an am avut surpriza sa descopar ca am datorie catre primarie chiria pe 1 an -500 lei+penalitati 3000 lei,acest fapt descoperindul in urma cerererii mele catre primarie de eliberare unei adeverinte. Adeverinta nu mi a fost eliberata pentru ca am aceasta datorie de a care habar nu aveam!!! Am solicitat sa mi se spuna de ce nu am fost informata de aceasta datorie...si mi s a spus ca acum 13 ani s a trimis o hartie -confirmarea fiind semnata de un vecin....Ce solutie am pentru a rezolva aceasta situatie? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: 020673 , utilizator 13:38, 23 Septembrie 2016
chiria pe care an? că dacă nu e 2016-2015-2014 hai maxim 2013, înseamnă că e deja prescrisă. (termen prescriere 3 ani, situaţii excepţionale 5 ani...dar dacă aţi spus că de 13 ani nu mai staţi acolo cu chirie, deduc că totul e prescris....şi penalităţile, bineînţeles!)
confirmare semnată de vecin valorează 0!
dacă de 13 ani n-au mai efectuat niciun act de punere în întârziere sau de recuperare a debitului, sunteţi exonerată!
Faceţi cerere scrisă şi aşteptaţi să vă dea un răspuns scris! (sunt obligaţi să vă răspundă în 30 zile), dacă nu răspund sau dacă refuză fără motive temeinice, vă sugerez să-i acţionaţi în judecată pe motiv că refuză eliberarea adeverinţei cu pricina.
Succes!
va multumesc frumos! cererea unde o depun? la primar?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu cu asociatia de proprietar eioan eioan Stau in chirie intr-un imobil aflat in patrimoniul primarii. Primaria la evacuat conform sentintei judecatoresti ptr debit restant la chirie dar fostul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,sunt in functia de administrator la firma fostului ... ecaterinaneagu41 ecaterinaneagu41 Buna ziua,sunt in functia de administrator la firma fostului sot din pacate decedat in urma cu 5 ani .Firma nu mai are activitate de 13 ani si are debite la ... (vezi toată discuția)
Impozit primarie an in curs iogi iogi Buna ziua . Am solicitat la Primaria de domiciliu o adeverinta ca nu am datorii la ei privind proiectul ''Casa Verde'' si nedumerirea mea este ca imi zice ... (vezi toată discuția)