avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua,sunt in functia de administrator la firma ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua,sunt in functia de administrator la firma fostului ...

Buna ziua,sunt in functia de administrator la firma fostului sot din pacate decedat in urma cu 5 ani .Firma nu mai are activitate de 13 ani si are debite la finante si primarie.Acum cu ocazia demolarii de catre primarie a sediului (fost garaj)care intre timp era sub sechestrul lor avand datorii la chirie si gunoi,sunt cautata cu pretextul ca sunt administartor si trebuie sa platesc datoriile sa rezolv problema firmei .Cum pot eu rezolva aceasta problema?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ecaterinaneagu41 , utilizator 19:27, 17 Ianuarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Contestatii, cereri de chemare in judecata, plangeri prealabile, trebuie evaluata situatia si vazut care este calea de aparare.
Va multumesc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirie primarie 020673 020673 Buna ziua.Ma numesc Roxana si va rog sa ma ajutati in rezolvarea unei probleme.Acum 13 ani am locuit intr o casa cu chirie de la primarie.Acum 1 an am avut ... (vezi toată discuția)
Datorii de plata in urma falimentului firmei florentina_stavrositu florentina_stavrositu Buna dimineata! Am avut o societate comerciala cu raspundere limitata care a fost dizolvata prin nedepunerea bilantului la 31 decembrie 2010.In anul 2011 s-a ... (vezi toată discuția)
Proprietar executat silit de creditorii chiriasului M_arina M_arina Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: Am avut un contract de inchiriere cu o persoana fizica, pe perioada decembrie 2006-decembrie 2008 ... (vezi toată discuția)