avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie pentru al 2-lea copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie pentru al 2-lea copil

Am si eu o problema urgenta.Sotia beneficiaza de indemnizatie din aprilie 2008.Pe 17.08.2009 a nascut iar si vreau sa stiu daca pot intra si eu in cresterea copilului pentru al doilea copil
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 07:25, 25 August 2009
Lgea permite ambilor parinti sa obtina concediu pentru cresterea copilului, numai ca in cazul dv. acest drept ar umra sa fie solicitat dupa expirarea concediului postnatal al sotiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie cresterea copilului merla merla Buna ziua! Voi naste in luna ianuarie 2 baieti gemeni si am cateva nelamuriri cu privire la indemnizatia pe care o vom primii: 1.pot intra ambii parinti in ... (vezi toată discuția)
Durata maxima a concediului postnatal si concediul de ingrijire copil dalias dalias Am urmarit discutiile din forum si majoritatea se refera la cele 42 de zile minime ale concediului postnatal. 1. Exista si vreo limita maxima? Poate fi de ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil tatal GabrielStefan84 GabrielStefan84 Buna ziua Sotia nascut in februarie 2014, urmand ca la sfarsitul lunii aprilie (mai exact 27 aprilie sa incheie concediul de maternitate). Incepand cu 28 ... (vezi toată discuția)