avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ACCES DOSARE TITLU DE PROPRIETATE PENTRU TERENURI
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ACCES DOSARE TITLU DE PROPRIETATE PENTRU TERENURI

Buna seara!
Care sunt prevederile legale privind accesul (public) la dosarele privind titlurile de proprietate si eliberarea acestora; mai concret ce drepturi legale are unul dintre mostenitori de a verifica alt(i) mostenitor(i) si implicit de a avea acces la dosarele cu titlurile de proprietate, in cazul unor fraude cum ar fi: eliminarea cu buna stiinta dintr-o mostenire a celuilalt (celorlalti) mostenitor (mostenitori), obtinerea titlului de proprietate pe respectiva mostenire in mod fraudulos si valorificarea acesteia.

Multumiri anticipate pentru eventuale raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: mocckup , utilizator 09:49, 25 August 2009
Cel interesat se poate dresa Comisiei Judetene de fond funciar care are obligatia sa ii furnizeze aceste uinformatii si chiar o copie a titlului de proprioetate daca solicita in termen de 30 de zile
Va multumesc pentru raspuns, este de un real ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune in constatarea nulitatii absolute a titlului de proprietate dariad dariad In urma unei sentinte civile intr-un proces s-au eliberat doua titluri de proprietate pe numele unor persoane neindreptatie la reconstituire (nu au depus in ... (vezi toată discuția)
Intervenient principal fond funciar cristi7848 cristi7848 Am achizitionat un teren in anul 2007 de la mostenitorii proprietarului care avea terenul in urma unui titlu de proprietate conform legii nr.18/1991.In urma cu ... (vezi toată discuția)
Inscrierea mostenitorilor in titlul de proprietate ghita_28 ghita_28 Buna seara, am si eu o intrebare legat de emiterea Titlurilor de Proprietate,in acord/coroborat cu prevederile legilor succesorale de care Comisiile ... (vezi toată discuția)