avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

sint casatorita cu un cetatean roman . casatoria a avut loc in Romania dar locuim in Germania.eu am doi copii din prima casatorie in Republica Moldova si am nascut un copil in Germania la noua luni dupa casatorie.Acum divortam. Care sint drepturile mele in Germania si daca pot ramiine in continuare. Mentionez ca in urma casatoriei cu cetateanul roman am obtinut o carte de sedere ptr. 5 ani si copilul nascut este cetatean roman.
va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 07:12, 16 Septembrie 2016
Nu credeti ca despre drepturile dvs in Germania, ar trebui sa intrebati acolo ?
Nu avem de unde să știm ce drepturi aveți dvs în Germania. Pot să presupun că vi se va prelungi dreptul de ședere având în vedere că unul dintre copii s-a născut și se află în prezent în Germania,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort + drepturi copil cu cetatean strain alexandru22 alexandru22 Salut! Am si eu o intrebare. M-am casatorit vara trecuta cu un cetatean moldovean. Intre timp ea a ramas insarcinata si a nascut, dar noi am avut niste ... (vezi toată discuția)
Casatorie dintre un cetatean roman si o cetateanca moldoveanca rotaruana rotaruana salut,am si eu o problema si am nevoie de un sfat...vreau sa ma casatoresc cu prietenul meu insa e roman...eu moldoveanca....suntem ambii in italia....nu stim ... (vezi toată discuția)
Vreau sa ma casatoresc cu o fata cetatean republica moldova - ce documente sunt necesare? ionel_viorel ionel_viorel va rog imi spuneti si mie ce documente imi trebiue pentru a ma casatori cu o fata cetatean rep. moldova ea are viza de scurta sedere in romania dar este minora ... (vezi toată discuția)