avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Varsta la care un copil poate lua o decizie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Varsta la care un copil poate lua o decizie

- baiatul meu are 19 ani , prietena lui are 16 ani si a ramas insarcinata , niciunul nu vrea sa renunte la copil , amindoi sint liceeni . _ intrebare - in cazul in care parintii fetei s-ar ipotrivi , casatoriei s-au convituiri impreuna a accestora , fata ar putea sa aiba dreptul de a lua o decizie ?
Cel mai recent răspuns: ciocoflender007 , utilizator 07:57, 17 Septembrie 2016
Eu nu cred ca esti femeie. O femeie nu ar spune asemenea lucruri. Pana acum 100 de ani, 16 ani era o varsta normala sa faci copii. Si as avea o intrebare pentru toti cei care citesc: De ce femeile produc ovule perfect functionale de la varsta de 12-13 ani? Ca sa se antreneze vre-o 6-10 ani sa produca ovule mai pregatite psihic??? Omenirea ignora programarile ancestrale si pregateste oamenii numai pentru a deveni bune animale de productie. Fiecare are dreptul sa hotarasca ce face cu viata si cu copilul nenascut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am 20 de ani si am lasat gravida o minora de 14 ani bossssssss bossssssss am 20 de anii am lasat gravida o minora de 14 ani parinti stiu nu au nimik impotriva nostra ai mei nici ai iei fata ieste mutata la mine ce pot pati pot face ... (vezi toată discuția)
Eu am 17 ani și iubita mea are 16, ne putem cununa civil? Daniel lungu Daniel lungu Eu am 17 ani și iubita mea are 16 ne putem cununa civil chear daca amândoi sunt minori (vezi toată discuția)
Casatorie cu o minora OVYBUB OVYBUB Buna ziua De cateva luni stau cu o minora care a inplinit varsta de 16 ani in aprilie eu em 22 ani. Si vreau sa ma casatoresc cu ea se poate cu acordul ... (vezi toată discuția)