avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1039 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conventie Civila - vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conventie Civila - vechime

Buna ziua,
Am lucrat intr-o institutie de stat 3 ani fiind angajat cu conventie civila. Activitatea pe care am desfasurat-o a fost in informatica.
Recent am ocupat un post la aceeasi institutie dar cu contract de munca pe perioada nedeterminata.
Pentru a urca urmatoarea treapta am nevoie de 3 ani si 6 luni vechime in activitatea de informatica (conform ord. 1470/2011).
Intrebarea mea este daca perioada lucrata cu conventie civila se pune/puncteaza ca si vechime in informatica pentru a trece pe urmatoarea treapta.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters400311 , utilizator 08:38, 16 Septembrie 2016
Da, se refera numai la contractul de munca pt ca Codul Muncii reglementeaza doar raporurile de munca nascute in urma unui astfel de contract Dar dvs sunteti interesat oricum din cate inteleg de vechimea in specialitate in vederea promovarii si nu de vechime in munca !
Multumesc, frumos. Am sa revin mai tarziu sa va spun exact ce scria la Obiect.
O zi frumoasa!
Revin cu "Obiectul" din conventiile civile. In dreptul acestei categorii (Obiectul contractului din conventile civile) am urmatoarele:

- in perioada 05/2013-12/2013 - Obiectul contractului este:

"Prestatorul desfasoara activitati in cadrul programelor nationale de sanatate publica din cadrul ..., astfel cum sunt acestea prevazute in fisa de activitati conform prevederilor OMS nr. 422/2013"

- in perioada 01/2011 - 12/2012 - Obiectul contractului este:

"Prestatorul desfasoara activitati in cadrul programelor nationale de sanatate astfel cum sunt acestea prevazute in Normele tehnice de realizare a programelor nationale de sanatate pe 2011 si 2012"

- in perioada 08/2010 - 12/2010 - Obiectul contractului este:

" "Prestatorul desfasoara activitati in cadrul programelor nationale de sanatate publica astfel cum sunt acestea prevazute in Fisa de actvitati care trebuie sa se incadreze in prevederile art.13. alin(3) din Anexa nr.1 a Ordinului comun MS/CNAS nr 264/407/2010 pentru aprobarea normelor tehnice de realizare a programelor nationale de sanatate cu modificarile si completarile ulterioare"

................................

dupa cum observatii nu scrie Servicii IT sau ceva de genul...

Credeti ca aceste conventii se pot lua in calcul atunci cand mi se calculeaza vechimea in activitatea de informatica?

Multumesc
Ultima modificare: Joi, 15 Septembrie 2016
CatalinSA, utilizator
In opinia mea da este posibil mai ales ca este vorba despre aceeasi institutie Cred ca nu puteati decat sa asigurati partea privind sistemul informatic al unui program national de sanatate avand in vedere pregatirea dvs.si acest fapt este cunoscut de catre angajator
Ultima modificare: Joi, 15 Septembrie 2016
ContSters400311, utilizator
Multumesc frumos. Daca cei de la biroul RUNOS imi spun ca nu am dreptate, cum ar trebui sa-i abordez pot demonstra sau cita in baza a ce ar trebui sa se ia in considerare vechimea in IT?
Ultima modificare: Joi, 15 Septembrie 2016
CatalinSA, utilizator

Alte discuții în legătură

Vechime in munca Mariaee Mariaee Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o nelamurire! In perioada facultatii am predat la scoala si am fost platita cu ora, as vrea sa stiu daca acea perioada se ... (vezi toată discuția)
Conventie civila vicamircea vicamircea Am incheiat in anul 2009 o conventie civila cu o societate comerciala.In anii 2009 si 2010 societatea comerciala imi achita la stat impozitul si atat. Din ... (vezi toată discuția)
Echivalare studii cory1983 cory1983 Buna ziua, Am urmatoarea problema In 2005 am terminat colegiu UTCB durata 3 ani finalizat prin licenta. De la UTCB am primit o adeverinta pt recunoasterea ... (vezi toată discuția)