avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CIC calculat gresit
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CIC calculat gresit

Buna ziua,
M au anuntat de la servici ca au fost sunati de cei de la casa de asigurari de sanatate ca mi s-a calculat gresit ceva la indeminizatia de maternitate pe baza caruia s a calculat gresit si CIC si sa prezint decizia ce am primit (pe care de fapt nu l am primit) cu suma stabilita.
Copilul in curand deja are 3 ani si acum se verifica dosarul.
E posibil sa am de retunat din banii primiti?
Acuuma sunt in CIC cu al doilea copil, iar cateva luni din primul CIC au intrat in baza de calcul pt CIC 2, dupa care am intrat in concediu de risc maternal. Deci clar e afectat si CIC 2 ce iau acuma.
Ce e de facut in acest caz?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:40, 18 Septembrie 2016
Dvs nu aveti nicio vina ca vi s-a calculat gresit indemnizatia de maternitate si, prin urmare,nu aveti de ce sa restituiti vreo anumita suma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de risc maternal dupa ccc, indemnizatie mai mica? Erika-Monica Erika-Monica Bună seara, Am o problema legata de locul de munca. În data de 29.08.2020, mi s-a întrerupt suspendarea CIC pt concediu de creștere a copilului. Mi s-a ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa terminarea ccc ilia2007 ilia2007 La Multi Ani! Revin ,dupa ceva vreme, cu o alta problema:la sf. lunii mai(pe 28) a.c. bebe va implini 2 ani iar eu nu am unde sa ma intorc la serv. intrucit ... (vezi toată discuția)
Concediu risc maternal si job part-time puiutza puiutza Buna ziua! Sunt Alina M. si sunt as. medical. Lucrez din 2009 la un loc de munca cu 8h/zi. Sunt insarcinata in 27 sapt acum, iar din 14.05.2015 am intrat in ... (vezi toată discuția)