Incepind cu 01 01 2011 mam inregistrat la primaria unde am construit casa pentru plata impozitului pe cladire si teren
In acest an am fost nevoit sa duc la primarie un extras CF , ocazie cu care s-a constatat o neconcordanta intre ce am declarat eu in 2011 si ce este consemnat in CF Mai concret eu am declarat suprafata construta la sol de 145mp si pe CF este trecta suprafata de 196mp.Eroarea imi apartine mie nu contest.Am completat alta declaratie de,impunere si mi s a comunicat ca impozitul este mai mare cu 60 lei! Dupa calcularea dobinzilor si penalitatilor de intirziere poate si a penalitatilor de nedeclarare corecta suma de plata a ajun
sal 1000 ron!!! Nu stiu ce grila de calculor fi aplicat ei dar dela 60 lei la 1000 ron chiar di pentru 6 ani mi se pare mult
Rog o parere este sau nu corecta suma de 1000 ron , raportata la situatia descrisa mai sus!!!
Multumescanticipat
Poate au aplicat algoritmul la intreaga suma iar nu numai la diferenta. Programele informatice mai fac feste din astea iar cazurile ca ale dvs. sunt putine. Bineinteles, daca nu erati atent, nu va refuzau banii.
Sainteleg ca imi recomandati sama duc la primarie si sa solicit sa mi arate baza de calcul, eu nu am primit pina acum nicio instiintare , mam informat la caseie , de acolo am aflat de suma de 1000 ron