Detin o societate comerciala, ma intereseaza cum ar fi mai bine si mai sigur pentru firma? Sa angajez un contabil dar ma costa mai mult (salariu+carte de munca) sau sa fac un contract cu o firma de contabilitate (contract prestare servicii) ?
Ma intereseaza daca firma sau angajatul raspunde in fata legii in caz ca efectueaza greseli in contabilitatea mea, asta pentru ca eu nu stiu ce face?
Va multumesc anticipat!
Daca nu exista la Arges nu insemna ca nu exista nicaieri.
Eu v-am rugat sa va argumentati opiniile si sa nu generalizati.
Amenda este scutita de tva.
Eu vorbeam de asigurarea firmelor de contabilitate.
Pt.noi declaratia 394 nu este o necunoscuta asa cum insinuati si chiar avem habar cum sa o intocmim/ verificam.
Nici nu aveti cum sa garantati corectitudinea unei declaratii din simplul,motiv ca nu o intocmiti.
Stimata doamna Simona Oprica, Respectele mele. Suteti singura contabila care mentioneaza ca stie cum sa deschida si citesca XML-ul de la 394 si datele stocate in declatatie (din pacate asta inseamna sa verifici 394 la ora actuala). Verificarea prin vizualizarea PDF-ului generat de DUKIntegrator este frectie la un picior de lemn - sau poate folositi formularul care se completeaza - acolo da, merge. Eu am mentionat doar ca dupa 3 saptamani de lucru la 394 inca nu am priceput-o complet si nu sunt sigur de corectitudinea programarii ei. Totusi continui sa sustin ca eu ca SRL nu pot factura amenda primita de firma mea firmei de contabilitate. Nu prea e in obiectul de activitate al nici unui SRL sa "vanda" amenzi.
Corectare d394
modimpex
buna ziua!
am urmatoarea situatie: am depus d394 trimIII si pe recipisa scrie: nu exista erori de validare, dar este o atentionare cum ca: cui-ul unui ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.