avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Despre impozit
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Despre impozit

Buna ziua,
Doresc sa aflu in ce grila de impozitare se afla cod CAEN 3213(fabricarea imitatiilor de bijuterii si articole similare) ,daca imi fac un PFA.As dori sa aflu ce impozit trebuie sa platesc
Aceste bijuterii cum le pot vinde conform acestui cod?
Cel mai recent răspuns: ContSters77883 , utilizator 09:51, 25 August 2009
Trebuie sa conduceti Registrul Jurnal de Incasari si Plati, iar ca impozit platiti 16% din diferenta (pozitiva) intre incasarile si platile inregistrate pe un an. Pe langa cele 16% mai platit si 5,5% cu titlu de contributie individuala la asigurarile sociale de sanatate, calculate tot din diferenta respectiva (institutiile respective va pot da detalii cu privire la procedura concreta care trebuie urmata).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot emite facturi? - pfa neplatitor tva Silvasanu Silvasanu Buna ziua, as avea si eu o intrebare: pot emite facturi si avize de insotire a marfii daca sunt PFA neplatitoare de TVA? Mentionez ca obiectul meu de ... (vezi toată discuția)
Magazin online MariaPostolache MariaPostolache Buna ziua. De aproape doi ani vand bijuterii handmade pe diferite platforme din afara. Acest hobby in momentul de fata imi permite lejer sa renunt la ... (vezi toată discuția)
Martisoare baxter baxter Ce acte sunt necesare pentru autorizatie temporara de vanzare martisoare? (vezi toată discuția)