Salutare tuturor!
Cum stati cu invatatul...ex e undeva prin nov am inteles!
Eu sunt intr-o situatie speciala: am 6 ani vechime ( carte de munca), dar nu sunt inscrisa in colegiul cons jr.Mi-am depus cererea de inscriere acum 1 luna....si deocamdata nici un rasp. Cica ei sunt "ofticati" ca doar acum apelam la ei,cand avem nevoie( la Buc s-au inregistrat 6.000 de cereri de inscriere intr-o luna).Mi-e frica sa nu refuze inscrierea...desi n-au nici un motiv legal, in lege nespecificandu-se un termen fix pana la care te poti inscrie, iar celelalte conditii le indeplinesc.
Mai este cineva in aceiasi situatie???
Oricum e o mare lectie ptr infatuatii de UNBR-risti!
Problema este ca noi suntem victimele...avem visele ns..am facut compromisuri pt a sta acasa si invata...etc, etc
Daca se anuleaza ex....eu promit ca ma ocup de mediatizare, macar sa-i facem de cacao pe UNBR-isti!Examen admitere Barou=neconstitutional...rusineeeeee, rusineeeee!
Si se mai compara cu INM-ul?Vor examen la acelas nivel de dificultate??
Helloooo...
Felicitari, maestre!=D>
E una dintre cele mai interesante decizii ale Curtii Constitutionale.
Mai bulversanta a fost in ultima vreme doar decizia 4 din 2009 prin care s-a reintrodus obligativitatea obtinerii incuviintarii executarii silite de la instanta de executare.
Dilema
nayra
Buna ziua tuturor,
M-am inscris recent pe acest forum si am citit multe din intrebarile si raspunsurile de pe acest forum.Poate cineva ma lamureste .Sunt ... (vezi toată discuția)